Meistä

Vuolle on vuonna 2022 perustettu henkilöstövuokrausyritys Espoosta. Toimimme sosiaali-ja terveysalalla ja meillä työskentelee lähihoitajia, sairaanhoitajia, sosionomeja sekä lastenhoitajia. Yrityksen perustaja on sairaanhoitaja ja hänellä on vankka kokemus monenlaisesta asiakaspalvelusta.

Laadukasta hoitoa ja hyvinvoivia työntekijöitä

Vuolle Henkilöstöpalvelu haluaa muuttaa vuokratyön ei niin hyvää mainetta. Tavoitteenamme on olla edelläkävijä henkilöstövuokrausyritysten työntekijöiden hyvinvoinnin suhteen. Vuokratyövoima lisääntyy entisestään tulevaisuudessa ja haluamme työntekijöiden viihtyvän työssään. Kaikkien työntekijöiden työtä tulee arvostaa, oli hän sitten vakituinen tai keikkalainen.

Hoitoalan ammattilaisia

Sosiaali-ja terveysalalla on kova pula henkilöstöstä. Haluamme tarjota ammattitaitoista henkilökuntaa sinne missä siitä on suuri pula.

Panostamme työntekijöidemme rekrytointiprosessiin, tapaamme kaikki työntekijämme kasvotusten ennen työsuhteen alkua. Meille on tärkeää tarjota laadukasta sekä mutkatonta palvelua asiakkaillemme.

Työntekijälle haluamme tarjota kilpailukykyisen palkan lisäksi vapautta vaikuttaa omiin vuoroihin.

Ota yhteyttä

Jos olet kiinnostunut keikkatyöstä tai teillä on työvoiman tarvetta, voitte ottaa yhteyttä lomakkeen kautta, soittaa numeroon 0505463646 tai laittaa sähköpostia.

Laadukas rekrytointi

Meillä panostetaan rekryprosessiin. Haastattelemme kaikki työntekijät kasvotusten ja varmistamme heidän sopivuutensa tarjottuun työhön.

Helppoa ja vaivatonta

Henkilöstövuokraus on yritykselle helppo tapa paikata äkillistä työvoiman tarvetta.

Välittävä työnantaja

Meillä on kiva olla töissä. Pidämme työntekijöistämme huolta.