Sosiaali- ja terveysalan työpaikat

Olemme erikoistuneita sote-alan henkilöstövuokraukseen. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä sosiaalialalle sekä terveysalalle. Kauttamme vapautuu paljon erilaisia työpaikkoja sote-alalle.

Meille töihin?

Kaipaatko uusia haasteita? Vapautta päättää itse omista työvuoroista? Mahdollisesti hieman parempaa palkkaa? Lisäansiota oman työsi ohelle? Uusia kokemuksia ja ammattitaidon kartuttamista?

Jos nämä kysymykset kolahtivat saatat olla juuri oikea vahvistutus meidän porukkaan.

Palkkaamme mm. sairaanhoitajia, lähihoitajia sekä lastenhoitajia keikkatyöhön Uudellemaalle. Myös alan opiskelijat voivat työskennellä meillä.

Toivomme että lääkelupasi ovat ajantasalla.

Pääset itse valitsemaan työvuorosi, milloin ja missä ja miten paljon haluat työskennellä.

Palkkaus on lähihoitajille alkaen 17€ riippuen työtehtävästä sekä työnsuoritus paikasta. Sairaanhoitajamme tienaavat keskimäärin 24-25€ tunnilta. Palkkoihin lisätään 9% lomakorvaus.

Hyvän mielen työpaikka

Meillä työntekijää arvostetaan aidosti. Molemminpuolinen luottamus, arvostus ja avoimuus ovat tärkeitä yrityksemme arvoja. Esimiehen tuki on aina saatavilla. 

Tutustumme kaikkiin työntekijöihimme ja työhaastattelut toteutamme perinteiseen tapaan kasvotusten.

Panostamme työilmapiiriin ja hyvään me-henkeen. 

Ota yhteyttä

Jos olet kiinnostunut keikkatyöstä tai teillä on työvoiman tarvetta, voitte ottaa yhteyttä lomakkeen kautta, soittaa numeroon 0505463646 tai laittaa sähköpostia.

Laadukas rekrytointi

Meillä panostetaan rekryprosessiin. Haastattelemme kaikki työntekijät kasvotusten ja varmistamme heidän sopivuutensa tarjottuun työhön.

Helppoa ja vaivatonta

Henkilöstövuokraus on yritykselle helppo tapa paikata äkillistä työvoiman tarvetta.

Välittävä työnantaja

Meillä on kiva olla töissä. Pidämme työntekijöistämme huolta.